Alueella 2 kesätyöpaikkaa:

Kesätöitä turvallisuusalalla, Terrafame Oy

Kesätöitä turvallisuusalan opiskelijoille
Tarjoamme kesätöitä turvallisuusalan opiskelijoille. Tehtäviin kuuluu turvallisuuspuolen toimisto- ja kenttätehtäviä.
Aloitusajankohta ja työsuhteen kesto on sopimuksen mukaan.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivista ja vastuullista otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.

Lisätietoa tehtävästä antaa turvallisuuspäällikkö Timo Turrek, puh. 020 713 0800.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@terrafame.fi 19.3.2017 mennessä. Laita hakemuksesi liitteeksi ansioluettelosi sekä mahdollinen opintorekisteriote tähän mennessä suorittamistasi opinnoista. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.
Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, kobolttia ja sinkkiä Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tavoitteenamme on ympäristön kannalta kestävä, turvallinen ja kannattava liiketoiminta. Lue lisää www.terrafame.fi

WWW-osoite:Lisätietoja
Kaupunki:Sotkamo
Työ alkaa:01.06.2017
Työ loppuu:31.08.2017
Työn kesto:sop.mukaan
Haku alkaa:01.12.2016
Haku loppuu:19.03.2017
Ilmoitettu:2017-03-11 16:41:02

Turvatarkastajia kesätöihin - Finavia

Tule tiimiimme kesätöihin turvatarkastajan tehtäviin!

Airpro hakee ahkeria asiakaspalvelijoita turvatarkastajiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Rekrytoimme henkilöitä määräaikaisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin.
Kesätyökautemme kestää huhtikuulta syyskuun loppuun ja edellytämme työskentelyä vähintään kesä-elokuun välisenä aikana. Kansainvälisessä ympäristössä pääset käyttämään kaikkea kielitaitoasi. Perusvaatimuksena on suomi ja englanti, mutta jos olet vaikkapa kiinankielen taitoinen, paikka saattaa olla Sinun. Et tarvitse aiempaa kokemusta turvatarkastuksesta, me koulutamme sinut tehtävään. Tässä työssä palvelualtis asenne ratkaisee!

Turvatarkastajan työssä asiakaspalvelu ja tarkkaan säädeltyjen turvallisuusmääräysten noudattaminen yhdistyvät. Olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Halu auttaa näkyy työsi laadussa ja pyrit tarjoamaan matkustajille hyvän asiakaspalvelukokemuksen. Saat tehdä työtä tutkitusti hyvähenkisessä tiimissä. Asenteellamme vaikutamme niin omaan, kuin kollegammekin päivään. Työyhteisön hyvinvointi auttaa jaksamaan turvatarkastuksen korkean laadun säilyttämisessä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa työympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kun osaamisesi laajenee, voit sijoittua eri turvatarkastuspisteille lentokentälle saman työpäivän aikana. Teemme töitä moniosaajamallilla ja meillä Airprossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua. Turvatarkastuksen ohella saatat myöhemmin halutessasi työskennellä esimerkiksi lähtöporteilla tai lentokoneen kuormaajana.

Turvatarkastajana sinulla on tärkeä rooli siviili-ilmailun turvaamisessa. Siksi vaadimme nuhteetonta taustaa ja tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja joustavaa elämäntilannetta, jotta pystyt työskentelemään varhaisina aamuina ja myöhäisinä iltoina. Asiakaspalvelutilanteet ovat ajoittain haastavia ja vaativia, joten jos sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelutyöstä, katsotaan se sinulle eduksi. Matkatavaroiden turvatarkastus edellyttää virheetöntä värinäköä. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, sillä työ on pääsääntöisesti seisomatyötä ja työvuoron pituus vaihtelee 4-12 tuntiin: olemmehan aina valmiita palvelemaan lentoyhtiöitä heidän aikataulunsa mukaan.

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1400 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä!
Hakeminen

Mikäli kiinnostuit niin täytä sähköinen työnhakulomake 28.2.2017 mennessä


WWW-osoite:Lisätietoja
Kaupunki:Vantaa
Työ alkaa:01.06.2017
Työ loppuu:31.08.2017
Työn kesto:sop.mukaan
Haku alkaa:01.12.2016
Haku loppuu:31.05.2017
Ilmoitettu:2017-01-10 22:15:06

<< Edelliset - Seuraavat >>

Sivu:  1